Voor een weekendje weg in Den Haag is het hotel Ibis City Centre een goede optie. Niet super deluxe, maar al het nodige is aanwezig en de service is prima.Begin januari 2012 hebben wij een weekendje in Den Haag doorgebracht. Mooie stad en aangezien er genoeg te doen is, hebben wij ons hotel ook puur geboekt voor de overnachting. Wie zijn wij? Wij zijn een oma, dochter en kleindochter van 4. Wij zijn een weekend weg geweest naar Den Haag!

De ligging van het City hotel is prima. Vanuit de binnenstad met winkelstraten, restaurants en cafe's lopen we de hoek om en staan direct voor de deur van het hotel.

Check-in Ibis hotel

De lobby en receptie zien er keurig uit. Zo ook de bar die op de begane grond naast de receptie is gelegen. Grote loungebanken met veel kussens en een aantal tafels waaraan gegeten of vergaderd kan worden, maken deze ruimte zeer uitnodigend.

Hartelijk worden wij ontvangen en hoewel wij eerder zijn dan de aangegeven check-in tijd, kunnen wij al op onze kamer terecht.

De hotelkamer van het Ibis hotel

Zo op het eerste gezicht ziet de kamer er keurig uit. We hebben een extra bed bij besteld (we zijn immers een weekend weg met oma, dochter en kleindochter van 4) en dit, een goede uitgeklapte slaapbank, staat al keurig gedekt klaar.
Er staat een kast in de hoek van de kamer, handig, zo wordt deze optimaal gebruikt. Het hangedeelte van deze kast is echter wel erg klein, helemaal omdat er geen kapstok aanwezig is en dus ook de jassen in de kast gehangen worden.
Omdat we door het bijgezette bed iets meer ruimte wilden creeeren, hebben we de bedden iets verschoven. Dat had de schoonmaakster echter niet gedaan; er kwam een sigarettenpeuk onder het bed vandaan. En dat terwijl er nergens in het hotel gerookt mag worden…. Erg slordig.

De badkamer

Ook de badkamer (pas op voor de onhandige opstap!) ziet er netjes uit, maar ruikt toch niet geheel fris. Achter het toilet is zeker niet schoongemaakt…. Er zijn geen aparte zeepjes en doucheschuim, maar een grote fles in de ruime douche cabine en een op de wastafel. Die bij de wastafel is echter praktisch leeg, dus om alleen de handen te wassen, moet er zeep worden gepakt in de douchecabine. Beetje onhandig.

Een drankje

Na een heerlijke dag Den Haag, kunnen wij nog iets drinken in de bar. De drankjes die wij hadden besteld waren op (niet zo netjes aan het begin van het weekend), maar er worden ons netjes andere opties gegeven. Persoonlijk zou ik bij een tweede bestelling een schoon glas pakken en niet bijschenken, maar goed.

De bedden zijn goed en slapen prima, alleen is het erg jammer dat de lange gang zeer gehorig is en dus iedereen kan meegenieten van de pubers die op stap zijn geweest en niet nuchter zijn terug gekomen.

Aan het ontbijt

Het ontbijtbuffet is prima geregeld. Tafels worden direct na vertrek afgeruimd, het uitgebreide buffet wordt regelmatig aangevuld en zo is er genoeg voor iedereen; of je nu om zeven uur wilt onbijten of om 10 uur. Er is zeer veel keuze. Verschillende soorten

brood,
yoghurt, 
vers fruit, 
broodbeleg, 
maar ook eieren,
bacon,
wafels en
poffertjes.

Ook hier is de service prima, mijn dochter krijgt gelijk een kleurplaat en kleurtjes en vermaakt zich prima.

Service van het IBIS hotel

Bij het uitchecken worden wij wederom keurig behandeld. De receptioniste kijkt zelf de rekening nog na en constateert dat deze niet correct is en lost dit direct netjes op.

Al met al een zeer service gericht hotel, prima ontbijt en bar, alleen de schoonmaak laat te wensen over.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in