Xboxlife.nl is een fanatieke xbox 360 website die alle scoops heeft en vele prijzen zomaar weggeeft aan haar bezoekers. Lees meer over deze website en wie weet is het wat voor jou!

December 2010, de dag dat een nieuwe Xbox 360 recensie website de lucht in gaat. Het idee liep al enige tijd en zoals ik mag aannemen van de eigenaar is er genoeg overleg geweest. Geen enkele website kan zonder goed plan opgezet worden en dat kun je merken bij Xboxlife.nl. De opstart is een succes en Xboxlife.nl gaat 2011 dan ook met veel spoed tegemoet.

Wat maakt Xboxlife.nl zo bijzonder?

Met tientallen connecties bij game developers en promotors beschikt Xboxlife.nl over een gezonde dosis nieuwtjes die niet elke game fanaat zomaar te weten komt. Xboxlife is er specifiek voor de Microsoft Xbox, die door de jaren heen nog steeds populair is en ook nog wel even zal blijven onder de (jonge) fanatieke gamers. Met alleen recensies gaat Xboxlife het echter niet redden, daarom zijn de heren achter de schermen druk aan de gang met gratis weggeefacties, is de website niet overspoeld met advertenties en hoeven de lezers zich niet te registreren om een reactie te plaatsen of deel te nemen aan de acties.

Het woord is aan de eigenaar

“We willen onze lezers graag interesseren in het spel of het nieuwtje waar we over schrijven op onze website. We geven onze lezers ongezouten meningen en zijn niet bang om een spel af te kraken.” Aldus de eigenaar van Xboxlife. “Het is belangrijk dat we de Xbox 360, de accessoires en de games dusdanig beoordelen dat de lezer er zijn voordeel mee kan doen.”

Conclusie

Wat mij persoonlijk opvalt aan de website is de jonge en frisse uitstraling.
Via Twitter en Hyves worden er gratis live points, arcade games en promotie codes weggegeven. Dat betuigt van toewijding en ik denk dat de website nog wel even vooruit kan.
De website is op zichzelf misschien geen uniek item, maar de uitvoering is op zijn minst professioneel te noemen. Ben je dus een beetje uitgekeken op de standaard recensies?
Ben je toe aan een eerlijke, onafhankelijke website die ook nog eens te gekke prijzen weggeeft?
Kijk dan eventjes op http://www.xboxlife.nl.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in