Grumpy Cat, de kat van 81 miljoen. Zou mijn poes Donna Grumpy Cat kunnen overtreffen in populariteit? Misschien als Princess Donna?

Grumpy Cat versus Donna

Grumpy Cat is rijk, heel rijk. De kat van 81 miljoen. Het geld blijft binnen stromen. Jaloers, jazeker ben ik jaloers. Ik heb ook een Grumpy Cat, maar geld binnenbrengen, ho maar. Nee, een beetje sacherijnig in de vensterbank zitten of met haar staart in de lucht arrogant voorbij paraderen. Brokjes niet naar haar zin, krijg je een zacht, zielig miauwtje. Poes doe iets nuttigs, zodat mijn bankrekening ook wordt aangevuld, al is het maar een beetje.

Neem een voorbeeld aan die rijke stinkerd, kijk eens wat vaker in de camera, lees Grumpy Cats boek ‘hoe nog humeuriger te worden’. Je hebt alle aanleg om ook terecht te kunnen komen op de Hollywood Walk of Fame. Grumpy Cat de kat met 521.000 volgers op Instagram en 255.000 op Twitter.  Jij hebt er maar één, ik. Een lekker kopje Donnaccino in plaats van Grumppuccino zou er ook wel in gaan. Hollywooddebuut Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever werd al door miljoenen mensen bekeken. Probeer het in ieder geval…

Misschien moet ik je meer pushen. Afschaffen die kattensnoepjes, kattenbak niet iedere dag meer verschonen en een frisse neus halen buiten is ook over. Binnen blijven! Dat zal je leren. Leer maar om nog grumpier te worden dan Grumpy Cat. Ik wil de meest knorrige kat van de wereld.

Met jouw achtergrond zou je beter moeten kunnen. Jaren geleden heb ik je uit een garage gered, waar je zat opgesloten in een hokje van 40 bij 40. Snikheet was het in die garage in een dorpje op Malta. Kijk die blik die je toen had, die wil ik weer. Nu ben je een dikke haarbal die knorrend achter me op de bank ligt en af en toe een likje aan mijn oor geeft. Misschien moet ik maar weer zo´n hokje aanschaffen…..

Arrogant ben je wel, dat zeker. Een prinsesje op de erwt. Mogelijk kan ik je bombarderen in de social media als Princess Donna. Ff checken op deze naam. Kids stop met GOOGLEN! Princess Donna is ook een dame die knort, spint, gromt en parmantig loopt met haar kontje omhoog, maar de kopjes die zij krijgt, zijn niet voor kinderogen bestemd. Never nooit niet dat mijn Donna in verband mag worden gebracht met deze ´natte’ poes. Dan maar geen vette bankrekening. (ben benieuwd hoeveel van mijn lezers nu gaan googlen of het waar is).

Met de Kerst in aantocht doe ik toch maar weer een poging. Met een baardje van 10 cm lang, mag mijn Donna best voor Santa’s hulpje doorgaan. Zo zie je maar, er zijn meer mooie dames met een baard. Volgens mij heb ik nog een kerstpakje liggen in de doos met kerstversieringen.

Ze wilde niet, maar na wat ferme handelingen heb ik ze toch in het kerstjasje gehesen. Ze zal nooit de Grumpy Cat van mijn dromen worden en mijn bankrekening helaas niet aangevuld. Laat ze maar zitten hoog op haar troon, ze heeft het verdiend. Het is mijn lieve Donna en ik zou haar voor geen goud willen missen.

A Merry Grumpy Christmas

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in