Ervaring van dierenverzekering Petplan. Ze hebben verschillende pakketten om je huisdier te verzekeren.  Makkelijk contact te leggen. Makkelijke premie berekening.

Petplan huisdieren verzekering.

Ik heb mijn beide honden verzekerd bij petplan huisdierenverzekering. Deze bevalt erg goed.

Je hebt keuze uit honden, katten konijnen en een papegaaien verzekering.  Als je huisdier iets voverkomt en je moet hiervoor naar de dieren arts kunnen de kosten hoog oplopen. Het begint al bij een consult.  Daarna start vak een onderzoek, behandeling en eventuele medicijnen. Petplan vergoed in het basis pakket al 50% van het consult en diagnostiek. dat kan je honderder euro`s schelen. Mijn honden hebben het plus pakket en daar word 75% van het consult en diagnostiek vergoed. Een basis verzekering is er al vanaf 20 euro, een plus verzekering vanaf 28 euro en het totaal pakket vanaf 44 euro. De plus verzekeing is daarom bij hun de meest gekozen verzekering.

Bij het totaal pakket krijg je 80% vergoed van het consult en diagnostiek. Ook worden in het totaal pakket de preventieve middelen vergoed zoals vaccinaties, worm en vlooi middelen. Maar daar betaal je dan ook flink voor namelijk 44 euro per maand. Maar dan heb je eigenlijk alles wel gedekt, tenzij er een clausule aanverbonden zit. Dit heb ik namelijk met mijn Cavalier King Charles Spaniel. Hier zit een zogenaamde ras clausule bij, dat houd in dat mocht ze klachten krijgen wat te maken heeft met het hart, alle neurologische aandoeningen inclusief aandoeningen van de hersenen en ruggemerg. Vaak zijn deze rashonden te ver door gefokt waardoor ze een standaard klacht doorgeven naar de puppy`s. Vele ras honden worden momenteel uitgebuit door brood fokkers. Helaas hebben de "gezonde fokkers"hier last van en zegt de verzekering dat er een clausule aan vast zit. Dit allemaal omdat de hondjes vaak te ziek zijn waar door de kosten erg hoog oploopt ook voor de verzekeraar. Dit is natuurlijk we te begrijpen maar vind het zelf erg jammer. In mijn situatie weet ik dat de moeder een gezonde hond was even als de vader.

Je kunt ook nog kiezen voor een extra verzekering namelijk chemotherapie, crematie en een doorlopende reis verzekering voor je huisdier. Let wel op deze extra verzekeringen kun je niet later aan zetten, deze moet je tijdens de aanmelding van je huisdier gelijk kiezen.Tevens kun je kiezen voor een eigen risico van 250 euro per jaar en dit scheelt je dan weer op de maand premie.

Het  contact met Petplan verloopt erg gemakkelijk,  ik mail veel, het mail contact verloopt prima snel en is erg netjes. ook de facturering verloopt makkelijk en correct.  Je hebt een redelijk normaal betaal termijn van een maand. En de verzekering word automatsch afgeschreven van je rekening. Zo kun je bijna nooit een betaal achterstand veroorzaken en krijg je geen problemen met de vergoedingen.

Meer informatie over petplan vind je op www.petplan.nl, Hier zit ook een leuke dierenblog bij waar je veel informatie kunt vinden over aandoeningen en tips. Er zijn tips over voeding, haarverzorging en tips tegen een vlooien plaag.

 Zelf ben ik erg tevreden over Petplan ik raad het dan ook aan iedereen aan als je de beste zorg voor je huisdier wilt dat je dan bij petplan op de goede plek zit!

www.petplan.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in