Informatie en mijn mening  over Herbalife afslank programma, met dieet adviezen. Wil je afvallen lees deze tekst dan door en ik weet zeker dat je enthausiast word van mijn succes verhaal.

Afvallen met Herbalife!

Het kan!

Ik ben sinds 1 november 2014, 5 kilo afgevallen. Dat is dus bijna 2 kilo per maand!

 Ik heb al vele afval methodes geprobeerd , zoals weight watchers, dr Frank, Sonja Bakker, maar het Herbalife afslank programma werkt tot nu toe het beste. Ook ik was eerst sceptisch, tot dat ik het 3 days try out pakket probeerde en ik was verbaasd over de resultaten! Dat had ik nooit verwacht ik zou met 3 dagen resultaat hebben ik was echt verbaasd.

Je neemt 2 shakes per dag en je kan gewoon met je gezin gezellig avond eten!  Ga je uit eten is dat ook geen probleem, het kan allemaal met Herbalife! Bij de meeste afval programma`s moet je echt goed opletten wat je eet om resultaat te krijgen. Je word om het zo maar te zeggen op konijnen voer gezet en aan het einde van het liedje heb je je doelstelling niet gehaald omdat je lichaam nog steeds homger had en ongezond bent gaan snaaien. 

Herbalife bied je een persoonlijk advies en levenstijl aan.

Hieronder vind je een voorbeeld van een dieet.

Je neemt s`ochtends 1 formula 1 proteine  shake,   om 10 uur een tussendoortje, om 12 uur weer 1 formula 1 proteine shake, om 15 uur een tussen doortje en s`avonds je avond eten. meer hoef je niet te doen! Het is puur een gezondere levenstijl.

De tussendoortjes kunnen bestaan uit een gebakken ei met zalm, gekookt ei met rookvlees erom heen, alle soorten fruit, gedroogde abrikozen en noem maar op. Je kunt ook spreciale proteine repen bestellen en deze als tussendoortje gebruiken.

Om extra af te vallen kun je eventueel de cell u loss tabletten gebruiken deze zorgen er voor dat er zo min mogelijk vet word opgenomen tijdens je eet moment.

Er zijn nog veel producten die je kunnen helpen met afvallen. kijk op de site www.herbalife.nl voor nog meer informatie. Hier krijg je ook uitleg over hoe het werkt en wat er allemaal te krijgen is.

Ben je ondervoed? Voel je je te mager? Met herbalife kun je ook aankomen! Er zijn voor alle soorten gewichtsproblemen een oplossing en daar gaat Herbalife samen met jou mee aan de slag.

Wenig energie? Altijd moe? Herbalife heeft hier ook de producten voor om de vermoeidheid te verminderen of op te lossen. Vaak zijn het te korten in het lichaam. Met de producten van Herbalife kun je de te korten weer aanvullen.

Herbalife richt zich niet alleen maar op dieeet voeding maar ook op uiterlijke verzorging. Je kunt ook bodylotion, scrubs en maskers krijgen om er stralend uit te zien. Je zit letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel met de producten van Herbalife.

Heb je interesse ? Neem snel contact op met een Herbalife distributeur bij jou in de buurt en je krijgt alle informatie die je nodig hebt. Ik kreeg zelfs een gratis body check up. Probeer het zelf met de 3 day try out pakket! je zult versteld staan!!

Waarom nog wachten met een gezondere levenstijl? Begin vandaag nog met Herbalife en zie er stralend uit. Je hebt immers maar 1 gezondheid!

 

 

 

www.herbalife.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in