Houd jij ervan om heerlijke uiteten te gaan? En laat jij je graag in de watten leggen? Dat kan je voor een culinaire ontdekkingstocht naar Jatapasu in Vlijmen. Bij dit restaurant word je zeker weten in de watten gelegd en kan je genieten van de verschillende Japanse vlees- en visspecialiteiten. Maar niet alleen van deze gerechten kan je genieten je kan ook nog genieten van het ruime assortiment aan andere tapas. Maar in dit restaurant zijn nog veel meer voordelen te vinden!

Waarom moet jij eten bij Jatapasu in Vlijmen?

Wanneer je van overheerlijk eten houd en je graag van alles wat wilt proeven is Jatapasu het geschikte restaurant voor jou! In dit restaurant kan je namelijk kiezen uit een kaart met heel veel verschillende soorten Japanse tapas, maar ook andere soorten tapas. Er is dus genoeg keuze en voor iedereen wel wat te vinden. Het voordeel van dit restaurant is dat je onbeperkt kan genieten van alle tapas. Vaak wanneer je ergens onbeperkt kan genieten van het eten zit er een tijdslimiet aan vast. Bij Jatapasu is dat niet het geval. Je hoeft namelijk niet op de tijd te letten, want bij Jatapasu hanteren ze geen tijdslimiet. Hoe fijn is dat! Jij kan dus onbeperkt genieten van de overheerlijke tapas, zolang je maar wilt.

Wat kan je verwachten van Jatapasu?

Bij Jatapasu zijn er ontzettend veel verschillende tapasgerechtjes te bestellen. Dit zorgt ervoor dat iedereen elke keer wat lekkers uit kan kiezen en iedereen aan de tafel kan gaan genieten van heerlijk eten. Het personeel bij Jatapasu zorgt er ook nog eens voor dat jij ontzettend goed op je plek zit. Zij bezorgen jou en je gezelschap dan ook graag een leuke avond. Natuurlijk wil jij niet te lang wachten op je eten en dat hoeft ook niet. De bediening is namelijk hartstikke snel en vriendelijk en zorgen ervoor dat jij een leuke avond hebt!

Wat voor een soort gerechten kan je verwachten?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen kan je van het restaurant verwachten dat iedereen lekker kan eten. De gerechten bij Jatapasu lopen dan ook behoorlijk uiteen. Je vindt er namelijk verschillende soorten salades en soepen die je prima kan nemen als een heerlijke voorgerechtje of lekker tussendoor. Ben je gek op sushi? Dan is er zeker genoeg keus! Bij Jatapasu vind je namelijk overheerlijke sushi en heel veel verschillende soorten. Heb je toch liever vlees in plaats van vis? Dan is dat ook zeker geen probleem. Je vindt er namelijk ontzettend veel verschillende soorten vlees gerechten. Lekkere sate, een wrap met kip of beenham of gewoon kippenpootjes? Je kan het allemaal eten bij Jatapasu!

Een gezellige avond uit!

Vind je het fijn om in de watten gelegd te worden maar wil je hier liever niet al te veel geld aan uitgeven? Dan is dat geen probleem bij Jatapasu! Je geniet hier namelijk onbeperkt van heerlijke tapas voor een klein bedrag. Van dinsdag t/m donderdag kan je namelijk al vanaf 27,50 euro persoon genieten. Voor een klein bedrag kan je dus al een super leuke avond uit hebben en genieten van het fijne eten en het vriendelijke personeel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in