Het is bijna alweer zover: Moederdag! Weet je nog niet wat je je moeder op 8 mei cadeau gaat geven? Misschien vind je hieronder het antwoord op die vraag!

Voor Moederdag kun je alle kanten op, als het om cadeaus gaat. Ga je voor klein, groot, goedkoop, duur, actief of ga je juist voor een heel relaxed cadeau? Hieronder worden je een heel aantal tips gegeven, daar moet je wel iets tussen kunnen vinden voor jouw moeder!

Zelf knutselen

Toen we nog op de basisschool zaten, was het heel normaal dat we de cadeautjes voor Moeder- en Vaderdag zelf maakten. En waarom zou je nu niet gewoon ook lekker gaan knutselen voor Moederdag? Maak bijvoorbeeld…

– Een slinger van schelpen om op te hangen
– Een krans voor binnen of buiten
– Een boeketje met snoep (gekleurd papier met snoepjes erin)

Goedkope, maar toch heel leuke cadeaus

Wil je graag iets kopen, maar heb je niet zoveel te besteden? Ga dan voor een mooi fotolijstje met een prachtige foto van jezelf! Of kies voor een van de volgende niet al te dure presentjes:

– Keukenschort
– Theemuts
– Een mooi kussen
– Make-up tasje (met inhoud)
– Fles wijn

""

 Iets duurdere, grotere cadeaus

Maakt het niet uit hoeveel het cadeau kost, als het maar leuk, mooi of juist heel handig is? Ga dan voor een stijltang, föhn of damesfiets (eventueel een elektrische). Maar ook onderstaande cadeaus zijn een overweging waard:

– Hangmat
– Badjas
– Horloge
– Dekbedovertrekset
– Een mooie tas

 

Actieve cadeaus

Vind je het leuker en gezelliger om je moeder iets cadeau te geven waar jullie samen gebruik van kunnen maken? Een dagje samen op pad, om de moeder-dochter of moeder-zoon band weer even wat aan te sterken? Ook daarvoor zijn genoeg opties, zoals:

– Een dagje samen naar de sauna
– High tea
– Een dagje shoppen in een leuke stad in Nederland (bijvoorbeeld: Groningen, Amsterdam, Maastricht)
– Workshop bonbons maken

Hopelijk is één (of meer) van bovenstaande cadeautips echt iets voor jouw moeder. Veel plezier met het kopen/maken en vooral natuurlijk met het verrassen van je moeder op zondag 8 mei!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in