Om snel en optimaal vetten te verbranden voor afvallen drinkt u groene thee naast de inname van Sense Bio HCG. Het is namelijk gebleken dat het drinken van groene thee de verbranding en afbraak van vetten in het lichaam stimuleert. En dat is nu precies wat u wilt.

Combineert u het regelmatig drinken van groene thee met de positieve werking van Sense Bio HCG, dan kunt u versnelt effectief afvallen. Sense Bio HCG stuurt namelijk het lichaam eveneens aan om vetten te verbranden om in de energie huishouding van het lichaam te voorzien. Naast de inname van Bio HCG en het drinken van groene thee schrijft Sense een licht dieet voor zodat u alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgt.

Sense stuurt vet verbranding aan!

In het menselijk lichaam is de HCG hormoon van nature actief voor de aansturing van lichaams vet verbranding. Sense heeft daarvan de bio variant gemaakt en in een vloeistof beschikbaar gemaakt. Daarom kunt u Bio HCG in ingekapselde vloeistof tabletten of een spray verkrijgen. Door de inname van Bio HCG gaat het lichaam dan ook direct energie halen uit de opgeslagen vetten. Met het drinken van groene thee naast de inname van Bio HCG is het dan ook zo dat de werking van Bio HCG extra wordt versterkt zodat u optimaal en snel uw lichaams vetten kunt zien verdwijnen.

Thee stimuleert vet afbraak

Door het drinken van groene thee wordt de afbraak van vetten gestimuleerd. Naast een licht dieet bestaande uit eiwitten en vitamines werkt het drinken van groene thee ook zeer positief op de ontwikkeling van het afvallen. De gezamenlijke aanpak van de Sense Bio HCG kuur, het lichte dieet en het drinken van groene thee, heeft daardoor dan ook een geweldige impact op diegene met afval wensen. U kunt door de inname van Bio HCG veel lichaams gewicht verliezen, waarnaast het drinken van groene thee met een eiwitrijk dieet u geen hongerig gevoel geeft. Zodoende kunt u ook gemakkelijk vele kilo’s als sneeuw voor de zon zien verdwijnen.

Weet wat u eet!

Gedurende de Bio HCG kuur drinkt u regelmatig groene thee en eet u een bescheiden dieet. Heeft u echter het gewenste lichaams gewicht behaald dan stopt u met de inname van Sense Bio HCG. Het lichaam moet dan weer energie halen uit voedsel. Om jojo-en te voorkomen schrijft Sense u naast het drinken van thee een legio aan recepten voor. Die recepten maken gebruik van alleen maar gezonde ingrediënten waarmee u overheerlijke gerechten kunt samenstellen. In een periode van drie tot zes weken leert u dus in feite aan wat u naast het drinken van groene thee aanvullend aan ingrediënten kunt innemen. Zodoende weet u precies wat wel en niet goed is voor uw lichaam.

U ziet er geweldig uit!

Effectief afvallen doet u door het drinken van groene thee tezamen met de inname van de positieve werking van Sense Bio HCG. Heeft u het optimale lichaams gewicht bereikt en u weet wat u wel en niet moet eten, dan kunt u op een stabiel lichaams gewicht verder met uw leven. Het is echter zo dat Sense Bio HCG dieet u een nieuwe levenswijze heeft aangeleerd, zodat u gezond en wel op een stabiele manier door het leven gaat. U bent zelfverzekerd en straalt.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in