De grote medicijnen producerende geven elk jaar miljoenen euro’s uit aan medicijnen om ernstige of minder ernstige kwalen te behandelen. Het onderzoek en de ontwikkeling die ze doen zijn belangrijk voor de behandeling van zieke patiënten, maar de massaproductie van deze geneesmiddelen is gericht op een zo breed mogelijke groep mensen. Wat daarbij verloren gaat is het vermogen individuen te behandelen voor individuele symptomen. Deze medicijnen, niet gericht op specifieke ziekten, van licht ongemak tot overduidelijke pijn, schieten tekort voor een complete behandeling of kuur.

De Prescription Shoppe

De Prescription Shoppe is het beste internetadres om medicijnen met of zonder recept te kopen, plus een breed scala aan aanvullende gezondheidsproducten. Als online drogist en gezondheidswinkel bieden we de beste en meest betaalbare medicijnen – ook natuurlijke en alternatieve medicijnen – voor de behandeling van mensen en huisdieren.

De Prescription Shoppe, een gevestigde groep particuliere drogisten in North Carolina, bestaat uit officieel erkende drogisten die absoluut de beste oplossingen willen bieden voor gezondheidsproblemen en niet alleen standaardrecepten klaarmaken. Van traditionele samengestelde medicijnen tot natuurlijke, alternatieve nutraceuticals: we hebben een gevestigde reputatie in het bieden van professionele en effectieve service aan onze steeds groter wordende klantenkring.

Betaalbare opties

Nu de kosten voor medicijnen met of zonder recept de pan uit rijzen, kunnen patiënten vaak noodzakelijke medicijnen niet meer betalen voor hun ernstige of minder ernstige kwalen. De mensen wenden zich massaal tot het internet, op zoek naar betaalbaarder opties. Helaas blijven ze te veel betalen voor te weinig en krijgen ze te maken met dubieuze ‘drogisten’.

De situatie is hetzelfde in de markt voor huisdierenmedicijnen en supplementen, en wie even op het internet op zoek gaat naar deze producten ontdekt idiote prijzen en dubieuze verkopers. Omdat de meeste kosten voor je huisdier niet worden vergoed, is een kosteneffectieve behandeling van je huisdier op zijn minst een lastige kwestie.

Erkende drogist

Gelukkig is de Prescription Shoppe een erkende drogist die gelooft dat hij zijn klanten met zijn professionele deskundigheid en progressieve praktijk het beste te bieden heeft. In plaats van de onpersoonlijke, strikt op transacties gebaseerde benadering van ‘medicijnenmagazijnen’ zijn wij een voorbeeld van een nieuw soort online drogist, die tegemoet komt aan de behoefte aan persoonlijke service op maat, in combinatie met zeer betaalbare medicijnen en producten – zowel traditionele als alternatieve – om mens en huisdier gezond te maken en te houden.

Onze professionele medicijnenbereiders maken voor u: *Unieke doseringsvormen met de beste dosis medicatie voor ieder ieder afzonderlijk individu. *Medicijnen in doseringsvormen die niet commercieel verkrijgbaar zijn, zoals transdermale gels, tabletjes, ‘kauwgumpjes’ en lolly’s. *Medicijnen zonder problemen veroorzakende excipiënten als kleurstoffen, suiker, lactose of alcohol. *Combinaties van verschillende verenigbare medicijnen tot één enkele doseringsvorm voor een eenvoudigere administratie en grotere flexibiliteit. *Medicijnen die niet commercieel verkrijgbaar zijn.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in