Een surebet is een bet die op een dusdanige manier geplaatst wordt, dat ongeacht de uitkomst van de wedstrijd je altijd een kleine winst hebt. In theorie win je altijd met surebets, maar in de praktijk blijken er toch wel risico's aan te zitten. In dit artikel worden de zes grootste risico's stap voor stap uitgelegd plus tips hoe de surebet risico's zoveel mogelijk te mijden.

Risico 1: Bookmakers hanteren verschillende regels
Sommige bookmakers hebben andere regels voor een evenement dan andere. Bijvoorbeeld, Nadal en Federer spelen een tenniswedstrijd tegen elkaar en Nadal geeft op, omdat hij geblesseerd raakt tijdens de wedstrijd. Sommige bookmakers zullen de winst aan Federer geven waar andere iedereen die heeft ingezet hun geld terug geeft. Als jij dan net hebt ingezet op Nadal waar je niet je geld terug krijgt en op de andere bookmaker op Federer waar je wel je geld terug krijgt ben je een gedeelte van je inzet kwijt. 
 
Je kunt dit probleem oplossen door goed op de hoogte te zijn van de verschillende regels. Mocht je geen zin hebben om alle regels uit je hoofd te leren kan je altijd nog software zoals Rebelbetting gebruiken. Dit soort surebet software geeft het direct aan als er verschillende regels worden gehanteerd. 
 
Risico 2: Fouten van de bookmaker
Bookmakers zetten elke dag duizenden odds. Het is dan ook meer dan logisch dat het eens in de zoveel tijd mis gaat. Vaak komt een bookmaker daar snel genoeg achter, omdat ze ineens een grote stroom geld op hun fout zien worden ingezet. De bookmaker heeft het recht om fouten te corrigeren en elke bet die op de fout is ingezet te annuleren. Hierdoor, als je niet op let, kan het dat één kant wel is gedekt en de andere kant van de bet niet.
 
De oplossing hiervoor is om nooit te wedden op arbitrage mogelijkheden boven 15 procent. Kijk ook altijd goed naar de odds. Is er één aanbieder die ver buiten de boot valt? Dan is het waarschijnlijk een fout.
 
Risico 3: Onervarenheid
Beginners maken fouten, hoe slim je ook bent. Begin daarom altijd met een kleine bankroll en speel nooit met geld dat je niet kan veroorloven om te verliezen. Hoe vaker je een surebet plaatst hoe beter je erin wordt en na verloop van tijd zullen het aantal fouten minimaal zijn. Zorg er ook voor dat je zoveel mogelijk over het succesvol plaatsen van een surebet weet.
 
Risico 4: Selecteren van de verkeerde bet
Zeker wanneer je geen software gebruikt moet je goed opletten dat op wat je bet ook echt een arbitrage bet is. Let goed op dat het echt gaat om hetzelfde evenement en dat er geen uitkomsten zijn die je van te voren niet hebt afgedekt.
 
Risico 5: Niet genoeg geld op de bookmaker rekening
Je hebt je geld bij één bookmaker ingezet en daarna kom je erachter dat je niet genoeg geld hebt op de andere bookmaker. Hierdoor blijft één kant ongedekt en loop je een zeer groot risico. Check altijd eerst hoeveel geld op je accounts staat voordat je inzet. 
 
Risico 6: Tussentijds veranderende odds
Wanneer je inzet op een arbitrage mogelijkheid moet je minimaal op twee kanten van een evenement inzetten. Het kan echter gebeuren dat de odds in de tussentijd al zijn veranderd. De arbitrage mogelijkheid is weg en je hebt al één kant van de bet geplaatst. Mocht je dit overkomen bet dan toch de andere kant. Accepteer het kleine verlies en de volgende bet die je maakt zal je het er meestal alweer uit hebben.
 

http://www.surebetadvice.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in