Rusland heeft altijd een tekort aan mannen gekend in vergelijking met het aantal vrouwen (momenteel bestaat de bevolking voor 44% uit mannen). Russische vrouwen worden als de beste echtgenotes beschouwd omdat ze de traditionele waarden nog hoog houden. Ze willen een gezin en kinderen; ze wil beslist moeder en echtgenote zijn. Weinig vrouwen zijn gelukkig met enkel die rol en anderen werken liever buitenshuis

Russische cultuur

De Russische cultuur leert dat vrouwen de hoogste vreugde en vervulling vindt in het moeder en echtgenote zijn. Al jong leren Russische meisjes deze vaardigheden van hun moeder. De meeste vrouwen in Rusland hebben gestudeerd of studeren nog. De meeste Russische vrouwen kennen een tweede en derde taal. 12% van de Russische vrouwen heeft zelfs een universitaire graad en 90% heeft middelbaar onderwijs genoten. De meeste hebben een beroep. Deze dames zijn goed opgeleid. Ze zijn trots op hun verschijning en dat betekent dat ze make-up dragen, zich zo goed kleden als ze zich kunnen veroorloven en zich graag aantrekkelijk presenteren. Dat wordt hun geleerd om de aandacht van mannen op zich te vestigen.

Studeren en werken

Zo ongeveer alle Russische vrouwen werken of studeren om een beroep te leren, maar slechts 25% heeft werk dat iets met hun diploma’s te maken heeft. Het is lastig voor vrouwen om een goed betaalde baan te krijgen. Om te overleven moeten ze genoegen nemen met een fatsoenlijk betaalde baan. Daar blijkt duidelijk uit dat Russische vrouwen vindingrijk zijn, hard werken en meestal hun eigen boontjes kunnen doppen. Ze zijn eraan gewend met problemen geconfronteerd te worden en weten ook hoe ze van niets iets kunnen maken. De meeste Russische vrouwen geloven dat buitenlanders zorgzamer, vriendelijker, ordentelijker en gezinsgerichter zijn, en niet lichtvaardig beslissingen nemen.

Russische Bruid

Een Russische vrouw blijft fit en gezond en wil een perfecte Russische bruid worden. Russische bruiden kijken ernaar uit om buitenlandse mannen te ontmoeten want er zijn niet genoeg alleenstaande Russische mannen. Als je op zoek bent naar een Russische vrouw moet je de volgende stappen nemen. Kijk eerst eens rond en probeer het juiste bureau te vinden die is gespecialiseerd in het contacten leggen voor westerse mannen, en die je zal helpen Russische vrouwen te ontmoeten. Bureaus met een goede reputatie zullen eerlijk tegen je zijn. Stel je niet een noordse godin van 18 jaar voor die voor je op de knieën valt. Een bureau dat zulke dingen belooft, liegt.

De volgende stap is een complete beschrijving van jezelf in te sturen en daar een goede en mooie foto bij te sluiten. Schrijf ook een paragraaf over waar je naar op zoek bent in een vrouw en hoe je je je bruid voorstelt. Dat helpt het bureau om de meest geschikte Russische vrouw voor je te zoeken, en de bruiden leren je zo ook beter kennen. Het vergroot ook de kans dat je hun aandacht trekt. Het is een pluspunt als je de Russische taal leert, want brieven in hun eigen taal komen boven op de stapel te liggen. Stuur niet vaker dan twee keer een brief, massamailing wordt niet aangemoedigd. Wacht geduldig, want het kan dagen of weken duren, omdat ze van meerdere mannen brieven krijgen. Blijf proberen, en als een van hen je afwijst, probeer dan een andere. Als je de rest van je leven gelukkig wilt zijn en wilt trouwen met een intelligente en mooie vrouw die jou familie en jou hoogacht, dan is een Russische vrouw voor jou de juiste keus.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in