Een van de meest tot de verbeelding sprekende fantasieën van veel mannen is een stripper verleiden. Die worden soms danseressen genoemd, maar ze zijn echt verschrikkelijk moeilijk te verleiden en hoe je het hart van een stripper echt wint is niet zo een, twee, drie uit te leggen. Er zijn wel wat tips en trucs die, als je het maar op de juiste manier blijft proberen, kunnen zorgen dat een danseres of stripper voor je valt, zodat je de fantasie kunt uitleven die maar heel weinig mannen gegeven is.

Twee hoofdcategorieën

Danseressen zien mannen in twee hoofdcategorieën, en dat moet je eerst door hebben om te weten hoe je dit soort meisjes moet benaderen. Ze ziet je primair als een klant of als een insider. Gasten worden geacht klanten te zijn en niets anders, en dat creëert een zekere barrière, dus dat wordt een harde noot om te kraken. Strippers of danseressen slapen nooit met een klant, althans niet zonder dat er geld aan te pas komt, dus als de daarop uit bent ben je misschien op zoek naar de verkeerde informatie. Als je op zoek bent naar betaalde seks, ben je al op het verkeerde spoor, dus luister naar deze raad: doe het niet.

De tweede categorie

De tweede categorie waar een danseres of stripper naar kijkt wat mannen betreft zijn de insiders. Wil je een kans maken, dan moet ze je als een insider zien. Iemand die weet hoe het eraan toegaat in het soort etablissement dat dansen van dit type toestaat en die niet direct superjaloers wordt over wat ze doet voor de kost. Een stripper verleiden is gecompliceerd, en als je niet zorgvuldig te werk gaat kun je al snel een verkeerde weg inslaan. Je moet ook niet doen alsof, dus zorg dat je je huiswerk goed doet.

Laat je niet verleiden

Als je dit type vrouw wilt verleiden moet je in elk geval niet vallen voor de verleiding die zij verkoopt. Als je haar wereld in wordt gezogen, word jij uiteindelijk te grazen genomen en dat zul je beslist niet willen. Je moet in de gaten hebben dat ze jou bewerkt, en als je jezelf laat bewerken ben je niet meer dan een hoerenloper.

Ben origineel en opvallend

Het belangrijkste wat je moet doen is dat je er direct als origineel en opvallend persoon uit springt. Zorg dat je indruk maakt en maak het haar niet te gemakkelijk om je geld te krijgen, zorg dat ze om verschillende redenen bij je in de buurt wil zijn. Dat moet je even onder de knie krijgen, maar op den duur helpt het als je in haar wereld koel en beheerst overkomt. Hanteer een techniek die ‘cold reading’ heet en kijk of je door het schild heen kunt breken en verder kunt komen door een verbond te sluiten. Hoor haar uit zonder dat ze het merkt, dan kom je waarschijnlijk heel wat verder dan door gewoon van alles te vragen. Een van de belangrijkste dingen die je moet onthouden in verband met verleiding van dit type is dat strippers en danseressen ook vrouwen zijn, en dus niet buiten bereik. Als je ze op een voetstuk plaatst krijg je ze niet, maar als je genoeg zelfvertrouwen hebt en snapt wat ze voor de kost doen heb je een kans. Het zal met vallen en opstaan gaan, maar het kan lukken als je een paar basisdingen in acht neemt en een kans waagt. Raak niet ontmoedigd als het niet meteen lukt, dit soort verleiding kost tijd.        

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in