Er is vaak belangrijk nieuws, maar er is ook minder belangrijk nieuws maar dit is wel opmerkelijk. In dit artikel krijg je die opmerkelijke dingen te horen.

 

17:38, 10-4-2011

Er is soms heel bijzonder nieuws, en dat komt hier ter sprake.

Bejaarde verdacht van platleggen internet Georgië 

ARMAZI – De Georgische autoriteiten verdenken een 75-jarige vrouw ervan dat ze eigenhandig het hele internet in Georgië en het naastgelegen Armenië heeft platgelegd.

Dat gebeurde toen zij met een schep een kabel in de grond in tweeën spleet. De vrouw kan tot drie jaar cel krijgen.De bejaarde Hayastan Shakarian is geschrokken van de verdenkingen. ''Ik heb die kabel niet kapotgemaakt, Dat zou ik fysiek niet kunnen'', zo vertelde zij vrijdag, terwijl de tranen over haar wangen liepen. ''En ik weet niet eens wat het internet is.''

meer over dit: http://www.nu.nl/opmerkelijk/2487646/bejaarde-verdacht-van-platleggen-internet-georgie.html

 

Vrouw zet wereldrecord cosmetische ingrepen

AMSTERDAM – De 55-jarige Amerikaanse Cindy Jackson heeft 52 cosmetische ingrepen ondergaan en heeft hiermee het Guinness World Record gehaald.

Eerder deze week sprak de tv-persoonlijkheid, zangeres en schrijfster Cindy Jackson hier openlijk over in het Amerikaanse tv-programma Good Morning America.

Ze behaalde in het jaar 2000 voor het eerst het wereldrecord en staat elf jaar later nog steeds aan de top. Jackson gaf inmiddels ruim 70.000 euro uit aan verschillende ingrepen.

meer over dit: http://www.nu.nl/opmerkelijk/2486939/vrouw-zet-wereldrecord-cosmetische-ingrepen.html

 

verder iets wat niet opmerkelijk is maar wel belangrijk…

Man schiet mensen neer in winkelcentrum

Er was gisteren een man in een winkelcentrum die mensen neer schoot, er vielen 7 doden (één van die mensen was hij zelf. Dit gebeurde in Alphen aan de Rijn, in het winkelcentrum: de Ridderhof. Hij had een aantal wapens. Deze had hij volgens de politie van een schietclub. Er waren ook veel gewonden. Mensen nog in het winkelcentrum (die geraakt of niet geraakt waren) schuilden in winkels en cafés. De man schoot ongeveer 20 minuten lang in het wilde weg.

meer over dit: http://www.nu.nl/binnenland/2488241/man-24-richt-bloedbad-in-alphen-ad-rijn.html

www.nu.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in