Gymnastiek is niet de leukste les voor veel kinderen. Terwijl er sommigen zijn die het leuk vinden dat ze elke dag alleen maar spelletjes hoeven te spelen, zijn er ook kinderen voor wie gymnastiekles een hoop problemen geeft.

Sommige kinderen vinden gymnastiek gewoonweg niet leuk omdat ze niks met atletische competities hebben. Misschien zijn ze meer geïnteresseerd in de wetenschapstentoonstelling, of het huiswerk wat ze moeten maken. Waarschijnlijk luisteren ze liever naar Green Day, in plaats van een uitleg over hoe ze een goede pass moeten geven tijdens voetbal. Kortweg, sommigen kan gymnastiek gewoon niks schelen.

Er zijn enige kinderen die angst hebben voor gymnastiek omdat ze denken dat ze in elkaar geslagen worden. Ik herinner nog dat ik het kleinste kind was van mijn klas voor een aantal jaren,waardoor ik af en toe goed moest opletten om niet geraakt te worden door een bal.

Andere kinderen houden niet van gymnastiek vanwege de onplezierige onderdelen. Herinner je nog zwemmen? Dat was raar om je om te kleden en daarna in het zwembad te springen. Bij mij in de klas was iedereen blij wanneer ze niet meer hoefden te zwemmen tijdens gymnastiek.

Gymleraren kunnen ook zorgen voor een vervelende les. Mocht je ooit een gymleraar hebben gehad die alleen maar leefde voor de competitie, dan weet je wat ik bedoel. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in