Wat kunnen we verwachten voor 2012: een zogeheten Zonnestorm. het einde der tijden betekent niet dat de aarde ontploft en in een zwart gat verdwijnt, maar dat een lange periode wordt afgesloten en dat op een ander niveau aan een volgende periode wordt begonnen.

De oude Egyptenaren waren op de hoogte, de Maya's wisten het en Patrick Geryl bevestigt het zoals alle andere astrologen, zij zijn ervan overtuigd, de aarde zal in 2012 door een reusachtige ramp worden geteisterd. Hij heeft verschillende voorspellingen gedaan en dit is door verschillende astrologen maar ook door wetenschappers bevestigd. Hij heeft een boek uitgebracht het heet: "Wereldkatastrofe in 2012".

Patrick heeft een gedeelte van het boek van de Maya's kunnen ontcijferen en die gaat erover dat in 2012 een reusachtige zonneuitbarsting gaat komen en die gaat binnen enkele uren tijd op het aards magnetisch veld vallen en dan gaat de katastrofe plaatsvinden. Om het kort uit te drukken, een grote plasmawolk vormt zich rond de aarde. De binnenkern van de aarde die magnetisch is gaat zich omdraaien waardoor de ganse aarde in een dag tijd de andere kant begint om te draaien. De zon zal na de katastrofe in het westen opkomen.

Alleen diegenen die op het moment van de katastrofe op 2 km in het hooggebergte verblijven zoals bijvoorbeeld Afrika of Papoea New Guinea, hebben kans om te overleven. Er zijn nu al mensen die zich hiervoor proberen te bewapenen om dit alles te overleven. Patrick heeft een overlevingsgroep gesticht waar ze er alles aan willen doen om de mensen te laten voortbestaan. Het aantal personen wat hij daarvoor bestemd heeft zijn 5000, meer is niet mogelijk.

De Maya's waren haarscherp in hun berekeningen en konden in het verlengde hiervan ook haarscherp voorspellen. Ze waren zelfs zo specifiek dat ze in die enorme cyclus van 26.000 jaar tot op de dag nauwkeurig waren: de ramp over de hele wereld zou voltrokken worden op 21 december.

Reusachtige aarbevingen, vulkanaanuitbarstingen, overstromingen en kerncentrales zullen smelten. Na dit alles is er geen leven meer mogelijk in de lager gelegen gebieden om nog een menswaardig bestaan op te bouwen.

Een mega tsunami doordat er een stuk van Lanzarote afscheurt. Er zou in dit geval dus richting New York een tsunami van ongeveer 600 meter hoog komen. Dit is nog maar een van de vele scenario's die het script biedt. Waar gaan we naar toe, de wereld wordt gedwongen tot een transformatie. Een wereld die gedomineerd werd door materialisme zal dan plaats moeten maken voor een wereld van balans en spiritualiteit.

Hoe wrang het ook klinkt, ook deze zijn nodig. Het zijn de wake-up calls die nodig zijn om de mensheid tot een ander inzicht te brengen, nodig om compassie bij de mensheid te bewerkstelligen, om elkaar de helpende hand te reiken zowel fysiek, emotioneel, spiritueel en materieel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in