Ben jij op zoek naar balans in jouw leven? Balans is voor elk individu verschillend, maar voor iedereen haalbaar. Meditatie kan je helpen om in je innerlijke kracht te komen.  

Balans

Hoe creëer ik mijn eigen balans? Voor elk individu helemaal anders. Deze vraag heb ik mezelf vaak genoeg gesteld. Maar niet iedereen zal hier hetzelfde antwoord op geven. De een heeft balans als het twee keer in de week sport, de ander heeft balans door elke dag te mediteren.

Wat is dan het verschil voor die mensen? Heeft het te maken met energie die je haalt uit de dingen die je leuk vind? Door die energie en jou beleving kun jij dan ‘de wereld’ aan?

De verschillende mensen die hier rondwandelen op deze aardbol hebben allemaal hun eigen kern en kracht bij zich.

Kracht

Kracht komt diep van binnenuit, er zit een kern in elk mens waar je altijd kracht uit kunt putten. Jou innerlijke bron. Deze bron voedt jou en geeft je kracht. Voor veel mensen nog steeds niet te bereiken en voor anderen juist een onuitputtelijke bron vol kracht en liefde. Deze bron is altijd aanwezig en te vinden door te luisteren naar je innerlijk weten. Door te mediteren en balans te maken in je eigen leven.

Mediteren

Mediteren is een van de manieren om bij je innerlijke kracht te komen. Diep van binnen in jouw bron zit onuitputtelijke liefde dat graag aangeraakt wil worden en naar de oppervlakte wil worden gebracht. Zodat het kan uitstralen naar buiten toe om al je mede mensen in jou leven te ontarmen en liefde te schenken en deze liefde met ze te delen. Om te kunnen laten zien wie jij werkelijk bent diep van binnen.

Om deze staat van balans te krijgen zul je toch echt eerst met jezelf aan de slag moeten. Mediteren helpt je om los te komen uit dagelijkse beslommeringen en je te focussen op je kern diep van binnen. Het helpt je te focussen op jou doelen die je graag wilt bereiken in je leven. Niet dat wat de medemensen om je heen van jou verwachten, niet wat je vader of je moeder van je verlangt maar echt dat wat jouw innerlijk IK wil. Laat je mee voeren in het leren leven vanuit je eigen IK en laat de transformatie toe die zodat je weet wie jij werkelijk bent.

Je eigen IK

Door meditatie en het leren omgaan met je gevoel, zal het steeds makkelijker worden om in je eigen Kern te blijven. Je te kunnen blijven focussen op de belangrijke dingen in je leven, in plaats van je bezig te houden met zaken die je alleen maar zorgen brengen of je uit balans halen.

Je zult duidelijker en veel meer uit gevoel gemaakte beslissingen nemen. Deze beslissingen dragen bij aan dat wat jij werkelijk nodig hebt. Je zult met sprongen vooruit komen en je heerlijk in balans gaan voelen omdat je contact hebt gelegd met je ware IK.

Door er met respect mee om te gaan en je hier ook op te blijven focussen zullen de ander puzzelstukjes in je leven vanzelf op zijn plek vallen. Je zult je meer 1 voelen met de omgeving om je heen omdat de energie die je uitstraalt dubbel en dwars weer bij je terug komt.

Wie zichzelf innerlijk overwint, verslaat ook elk obstakel daarbuiten. Zoek de kracht de weg en het Licht, jouw kern, in jezelf.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in