Meer Twitter followers krijgen is nooit een slechte zaak. Maar de grote vraag is natuurlijk hoe? U kan er zelf heel veel tijd en werk insteken of u koopt Twitter volgers van een erkend sociaal marketing bureau.

"gratisGratis of betalende Twitter Followers?

Op het internet vindt u wel een aantal mogelijkheden om aan Twitter followers te komen maar er zijn er slechts enkele goede bij. eerst en vooral kan u bijvoorbeeld aankloppen bij een sociaal marketing bedrijf zoals www.kooptwitterfollowers.nl. Zij staan gekend om waardevolle Twitter followers te leveren. Zij hanteren trouwens dezelfe strategiën dan elk ieder. 

Wanneer u besloten hebt uw Twittermarketing zelf te doen, dan hebben wij wel een aantal tips die u kan gebruiken om op regelmatige basis actieve Twitter volgers te krijgen. 

Maak je Twitter profiel in orde

Hiermee bedoelen we uw profielfoto, bio, Twitter cover en logo. Foto's vertellen de mensen wie je bent. Ook al ben je een bedrijf, kan een persoonlijke foto heel veel uitmaken. Mensen weten graag met wie ze praten. Daarop volgt natuurlijk de bio. Daarin vertelt u wie u eigenlijk bent of wat voor bedrijf u heeft. Contactgevens vermelden van de firma kunnen veel waarde hebben voor een potentiële klant. Het geeft vertrouwen waardoor ze sneller actie zullen ondernemen. Prachtige coverfoto's maken het plaatje helemaal af.

Tweet als een pro

Vertel je vrienden, familie, bedrijven en klanten waar ze je kunnen vinden op Twitter. Dan kan je doen via uw website of via een Facebookpagina. Daar vermeld u duidelijk de link van uw Twitter profiel. Mailinglijsten zijn zeer belangrijk wanneer het neerkomt op sales verhogen. Vermeld ook in je mailings een link naar je Twitter account. Dit schept ook meer vertrouwen en daar draait het om. Heb je een eigen winkel, dan is het misschien een idee om zelfs op bedrijfswagens, flyers, posters, professionele video's en dergelijke, een vermelding te maken. 

Wanneer u dat allemaal gedaan hebt, is het belangrijk dat u de fans geïnteresseerd houdt. Tweet elke dag zodat de lezers attent worden gehouden. Hier is het wel de kunst om geen saaie tweets de wereld in te sturen of je hebt snel een pak followers minder. Om meer Twitter followers te krijgen, dien je volgende tips in rekening te brengen:

  • Mensen houden van humor. Deel af en toe enkele grappen, grappige filmpkjes enz.
  • Mensen zoeken meestal oplossing naar bepaalde problemen of levensvragen. Probeer ze die te geven.
  • Vraag mensen hun mening en laat ze interactief mee twitteren.
  • Beantwoord vragen wanneer deze binnen komen.
  • Vertel af en toe ook persoonlijke zaken bv. een leuk evenement.
  • Organiseer wedstrijden, acties en dergelijke. Dat zorgt ervoor dat Twitter gebruikers je Tweets aandachtig volgen.
  • Geef uitleg over een bepaald product.
  • Gelukwensen voor de feestdagen en dergelijke is altijd leuk
  • Maak een bevraging op van een bepaald product

Tweet sturen op andere accounts

Je kan het allemaal zo raar niet bedenken maar het is eveneens mogelijk om een actie te posten op andere Twitteraccounts. Hiervoor dient u natuurlijk wel een vergoeding te betalen maar deze is relatief laag. Op die manier kan u andere gerichte Twitteraars bereiken en uw boodschap de wereld in sturen. Dat kan ook een actie zijn of een event. 

Daarbij komt het eveneens uw SEO ten goede aangezien Google zeer hoge waarde hecht aan actief social media.

Meerdere Twitter profielen. Wat nu?

Heeft u meerdere Twitter accounts dan kan u gebruik maken van software zoals Tweepi of ManageFlitter.

http://nl.wikihow.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in