U wilt voor uw vereniging, vriendengroep of familie een dagje uit per touringcar organiseren maar weet niet waar u moet beginnen? Geen nood, wij hebben de oplossing voor u. CM Tours is namelijk de specialist in het organiseren van geheel verzorgde groepsreizen, voor een middag, een hele dag of zelfs meerdere dagen. Hoe groot uw groep ook is, wij hebben voor elke groep een passende oplossing. 

Wie zijn wij?

CM Tours is opgericht in 2011 en wordt gerund door twee personen. Voor 2011 waren wij beiden werkzaam in de touringcarbranche en hebben zo jarenlange ervaring opgedaan, zij in het verzorgen en organiseren van dagtochten vanaf kantoor en hij als chauffeur die de ritten tot in perfectie uitvoerde. 

Wij hebben zoveel passie voor het vak dat wij in 2011 besloten om dit werk voor onszelf te gaan doen, zodat wij op geheel eigen manier en werkwijze onze gasten onvergetelijke reizen kunnen bieden.

Wat doen wij?

CM Tours organiseert complete dagtochten, middagreizen, meerdaagse reizen, personeelsfeesten en ga zo maar door. Dit doen wij voor verenigingen. vriendengroepen, bedrijven, familie, iedereen kan bij ons terecht. Van jong tot oud. Omdat wij kunnen beschikken over alle maten touringcars is geen groep te klein of te groot. 
Naast het organiseren voeren wij de reizen ook geheel zelf uit. Naast de chauffeur zal er geheel kosteloos een gastvrouw meegaan op reis om zodoende wat extra service aan de gasten te kunnen bieden. Bovendien is het praktisch om de chauffeur te kunnen ondersteunen. Onze gasten hoeven zich op die manier helemaal nergens zorgen over te maken, alles wordt tot in de puntjes geregeld en zij hoeven alleen maar te genieten van hun dag.

Onze gast hoeft bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte alleen maar wat wensen kenbaar te maken over hoe de dag eventueel mag verlopen en wij gaan aan de slag om dit van A tot Z te organiseren. Vrijwel geen wens is ons te gek, door onze ruime ervaring kunnen wij (bijna) alles mogelijk maken! Wij zullen altijd meerdere offertes maken zodat de klant ruime keuze heeft. 

Zeer scherpe tarieven

Iedereen vindt het heerlijk om een dagje weg te zijn, maar helaas wordt het in deze dure tijd steeds lastiger om betaalbaar een leuke dag te beleven. 
CM Tours kan tegen zeer scherpe tarieven onvergetelijke dagen bieden. CM Tours heeft geen personeel in dienst waardoor de kosten laag gehouden kunnen worden. Daar komt bij dat wij zelf geen touringcars in ons bezit hebben maar samenwerken met bedrijven (enkel met keurmerk!) die ons de touringcars tegen lage tarieven bieden. Ook dit scheelt weer in de kosten en dat merkt onze klant.
Touringcarbedrijven krijgen ook nog eens kortingen wanneer zij reserveringen maken bij restaurants, musea of andere locaties. Particulieren krijgen deze kortingen niet.  Dit is dus zeker een goede reden om de organisatie niet zelf te doen maar over te laten aan een professioneel bedrijf zoals CM Tours. 

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit is bij CM Tours het belangrijkst, en dat verwachten wij ook van de bedrijven waar wij mee samenwerken. Dit begint bij de touringcarbedrijven, zij zijn allemaal in het bezit van een Keurmerk. De touringcars waar wij mee rijden zijn jong, luxe en altijd tip top in orde. 
De restaurants en andere bestemmingen die wij aanbieden proberen wij vrijwel altijd van te voren te bezoeken zodat wij weten waar we onze gasten naartoe brengen. Pas als wij zeker weten dat bij deze bedrijven ook de kwaliteit geleverd wordt die wij verwachten zullen wij deze bedrijven betrekken bij onze dagtochten en reizen. 

Ruime keuze

Wanneer u onze website bezoekt zult u zien dat de keuze aan dagtochten en middagreizen erg groot is. Wij zijn continu bezig nieuwe tochten te bedenken en op onze website te plaatsen. 

Maar natuurlijk kan het voorkomen dat de bezoeker geen tocht naar keuze kan vinden. Het is dan natuurlijk geen probleem wensen kenbaar te maken zodat wij een tocht op maat kunnen maken voor onze klant!

www.cmtours.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in