Wilt u graag uw werkplek(ken) netjes maken en netjes houden? Dat hebt u opbergboxen nodig! Voor een nette en overzichtelijke werkplek past u een handige opbergbox toe. Spullen moeten niet rondzwerven op kantoor echter dienen in daartoe de aangewezen opbergbox bewaard worden. Voordelen van opbergboxen overzichtelijk op een rij.

Zo'n nette werkplek brengt namelijk rust en sereniteit waarmee de productiviteit van de werknemer wordt verhoogd. Daarnaast betekent de toepassing van een opbergbox ook dat u weet waar u uw spullen, papierwerk en dossiers moet terug vinden.  Geen stapels papier meer op uw bureau maar het handig bewaren van dossiers in hang opbergboxen maakt dat uw werkplek overzichtelijk is en blijft. Ook uw persoonlijke spullen kunt u bewaren in uw eigen bureau opbergbox zodoende dat u elke ochtend een opgeruimd bureau aantreft. Om ook uw werk genot te vergroten integreert u de toepassing van de opbergbox in uw manier van werken.

Uw werk spullen

Dagelijks maakt u tijdens uw werkzaamheden en taken gebruik van persoonlijke en bedrijfseigen spullen zoals pennen, potloden, nietmachine en die dienen netjes opgeborgen te zijn. Daartoe kunt u handig de bureau opbergbox gebruiken waarin u al uw kleine spullen effectief kunt bewaren. Daardoor houdt u overzicht en een nette bureau op dagelijkse basis. Na uw werk ruimt u elke dag even uw spullen op zodat ook u de volgende ochtend een nette opgeruimde werkplek aantreft. Een opgeruimde werkplek verhoogd niet alleen de productiviteit echter het vergroot ook de professionele aanblik voor eventuele bezoekende klanten of clienten. Om ook een nette opgeruimde werkplek te realiseren voor uw werknemers, past u daartoe de bureau opbergbox toe. 

Bewaren van dossiers

Papierwerk en dossiers worden continu door uw medewerkers geproduceerd. Om te voorkomen dat de dossiers gaan opstapelen op uw bureau waardoor de beschikbare werkruimte afneemt, dient u de lopende dossiers in de nabijheid van uw werkplek te bewaren. Dat doet u praktisch op een handige manier door de toepassing van de hangende opbergbox. Per dossier of project kunt u een hangende opbergbox reserveren en aanduiden met het dossier- of project nummer. Op nummer gerangschikt kunt u de des betreffende stukken snel en adequaat te voorschijn halen bij telefonische vragen. Voordeel is eveneens dat u de stukken of dossiers bewaart in een dossier kast zodat het papierwerk uit het zicht is. 

Archiveren

""Heeft u afgeronde dossiers, dan kunt u gaan archiveren. In het archief staan archiveringskasten waar u per locatie danwel per schap vele archief opbergboxen kunt bewaren. Iedere archief schaf wordt genummerd en iedere archief opbergbox wordt eveneens genummerd. In elke archief opbergbox kunt u een of meerdere dossiers opslaan, zodat u met een handig digitale registratie methode precies weet waar de oude dossiers staan opgeslagen. Is er dan een vraag dan kunt u snel en gemakkelijk via de registratie de juiste archief opbergbox met uw dossier achterhalen. Ook andere kantoorartikelen zoals een roll-up banner kunnen netjes worden opgeborgen.

Ordelijkheid via de opbergbox

De toepassing van verschillende typen opbergboxen maakt dat uw organisatie er continu opgeruimd en netjes uitziet. Dit is ook belangrijk omdat het de productiviteit van uw medewerkers verhoogt. Ook laat het een positieve indruk achter indien klanten langs komen. Met een opbergbox kunt ook u klanten op uw werkplek ontvangen. Professionaliteit hangt dan ook samen met de opbergbox en de netheid en ordelijkheid die daaraan verbonden is. Om ook een ordelijke organisatie te verkrijgen, schaft u de verschillende typen kantoorartikelen en opbergboxen aan.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in