Zoekt u een goede vlaggenmast bij uw onderneming? Het aanbod vlaggenmasten en vlaggenmast leveranciers is groot. Waar moet u opletten? Hieronder vidt u tips over verschillende soorten vlaggemasten.  Na het lezen van dit artikel weet u welke soorten vlaggenmasten er te koop zijn. Op basis daarvan kan u zelf een keuze maken.

Om uw onderneming of bedrijf te promoten, maakt u handig gebruik van vlaggenmasten. Uw bedrijfs logo als vlag of de Nederlandse vlag hoog wapperend in de vlaggenmast is een mooi gezicht. Een of meerdere vlaggenmasten achter elkaar bij de entree van uw onderneming maakt dat uw bedrijf grootsheid heeft en professionaliteit. Klanten en/ of consumenten zijn dan ook snel onder de indruk van uw prachtige vlaggenmasten. 

Wilt u ook uw eigen vlag hoog in de vlaggenmast hebben wapperen. Ook u kunt een prachtige vlaggenmast(en) bij uw onderneming geplaatst krijgen. Laat u dan ook hieronder informeren omtrent de vlaggenmast mogelijkheden. 

Diameter vlaggenmasten

Gewoonlijk bestaan er twee soorten diameters voor vlaggenmasten. De cilindrische vlaggenmasten hebben van top tot teen een ongewijzigde diameter. Daarentegen veranderen conische vlaggenmasten van diameter. Bij de voet hebben conische vlaggenmasten een grote diameter en naar boven toe neemt de conische vlaggenmast taps af tot een kleine diameter. Bovenin de vlaggenmast waar de vlag wappert hoeft de vlaggenmast namelijk weinig kracht op te nemen, echter juist onderin dienen meer krachten te worden opgenomen. Zodoende maakt de conische vorm optimaal gebruik van het toegepaste materiaal. Ook u kunt bij uw woning of bedrijfspand een prachtige vlaggenmast geplaatst krijgen. Er zijn bedrijven met vlaggenmasten op voorraad (zo uit het magazijn) die binnen enkele werkdagen bij u geplaatst kunnen worden. 

Noors gelamineerd grenenhout

Een mooie traditionele houten vlaggenmast staat uiteraard mooi en prominent bij u in de tuin of bij uw instelling. De houten vlaggenmast heeft een conische vorm waarbij de voet diameter gewoonlijk tussen de 58 tot 150 mm bedraagt. Standaard heeft de houten vlaggenmast een witte kleur echter een gelakte houten vlaggenmast ziet er ook prachtig uit. De vlaggenmast is samengesteld van gesegmenteerde gelamineerd Noors grenen zodat een hoge kwaliteit houten vlaggenmast is gemaakt. Kromtrekken en scheurvorming van het hout is daarmee uitgesloten. Het wapperen van een grote vlag bovenin een houten traditionele vlaggenmast is dan ook een streling voor het oog. 

Polyester vlaggenmast

Hoge kwaliteit vlaggenmasten zijn gemaakt van polyester. De polyester vlaggenmast loopt van onder naar boven taps toe wegens de conische vorm en dit ziet er dus sierlijk uit. Middels een ingebouwd lier systeem met contragewicht en de toepassing van een draaibare slinger kan de vlag snel en gemakkelijk gehesen en gestreken worden. Zo maakt u optimaal gebruik van vernieuwende materialen in combinatie met vernuftige technieken om de vlag mooi en strak in de vlaggenmast te krijgen. Wilt u ook weten wat een polyester vlaggenmast voor u kan betekenen, schakel dan een  vlaggenmast specialist in. Ook u kunt binnen afzienbare tijd uw eigen prachtige polyester vlaggenmast hebben waarin uw eigen vlag trots wappert.

Aluminium vlaggenmast

De vlaggenmast gemaakt van aluminium kan worden geleverd in de cilindrische en de conische vorm. De aluminium vlaggenmast is eveneens van hoge kwaliteit en gaat langdurig mee. Daardoor is de aluminium vlaggenmast ook zeer gewild, juist omdat de prijs kwaliteit verhouding van de aluminium vlaggenmast zeer gunstig ligt. Zoekt uw instelling of organisatie ook goede duurzame vlaggenmasten voor bijvoorbeeld een beachflag? Denk dan eens aan aliminium. Aluminium biedt verschillende mogelijkheden voor het hebben van een mooie strak uitziende vlaggenmast. Ook uw organisatie kan hierdoor een professionele uitstraling hebben. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in