Gaat u binnenkort uw interieur veranderen? Zoekt u geld- en milieu besparende tips?  Een interieur adviseur geeft lichtadvies waardoor uw pand optimaal verlicht wordt, waarbij het energieverbruik minimaal is. Een interieur adviseur staat ook voor duurzaamheid in het ontwerp van uw licht installatie. Een handige opstelling van lampen en het gebruik maken van reflecterende objecten levert schijn-licht waarmee op een speelse manier sfeer wordt gecreerd, zodat de gehele ruimte effectief met voldoende sterkte wordt belicht. 

Het lichtadvies van de interieur adviseur levert daardoor de optimalisatie van uw interne verlichting.  Ook kan verlichting gekoppeld worden met bewegingssensoren zodat het licht automatisch aangaat. Voordeel is dat er nooit een lamp wordt vergeten en dus schakelt het licht ook automatisch uit. Daarnaast levert het gebruik van nieuwe lamp technieken eveneens een reele besparing voor het milieu op. 

Tip 1 over energie besparing

Middels een goed uitgedacht licht plan kunt u dus besparen op uw energie rekening. Een interieur adviseur lichtadvies is gespecialiseerd in het maken van 3D ontwerpen van uw bedrijfspand of woning, waarbij de nadruk op het licht effect wordt gelegd. Een optimale indeling en opstelling van lampen binnen uw pand en meubilair levert een optimale licht verdeling. Iedere locatie dient een bepaalde hoeveelheid licht te verkrijgen opdat u op elke locatie binnen het gebouw optimaal kunt werken. Optimalisering van opstelling van meubilair en lichtpunten binnen de dimensies van elke ruimte maakt dat via het lichtadvies uw gebouw geheel verlicht is, tegen het minste energieverbruik.

Tip 2 over vooraf inzicht met 3D ontwerpen

Op basis van het ontwerp van uw gebouw en u persoonlijke wensen omtrent de verdere indeling van het gebouw (denk daarbij aan welke functie elke ruimte moet krijgen) gaat elke interieur adviseur aan de slag. Middels zijn of haar kennis en ervaring met het inrichten van gebouwen kunt ook u een milieu vriendelijke licht opstelling verkrijgen. De ene ruimte hoeft niet zoveel belicht te worden als de andere ruimte, daarbij wordt dus de helderheid van iedere ruimte afgestemd op de functionele eis van die ruimte. Middels licht berekeningen en 3D simulatie kan interieur adviseur ook de licht indeling van uw gebouw vooraf visualiseren. Dit wordt getoond middels de 3D simulatie, zodat u overtuigd bent van de nut en noodzaak van bepaalde licht opstelling. 

Tip 3 over Duurzaamheid

Een goede interieur adviseur kijkt naar het totaal beeld van uw onderneming. U wilt uiteraard een professionele uitstraling hebben en middels goed opgesteld licht kan u die uitstraling aan uw pand geven. De relatie tussen licht opstelling, licht sterkte, het aantal licht punten enzovoorts gaan hand in hand om de meest licht efficiente en dus duurzame licht opstelling te verkrijgen. Ook u kunt optimaal profiteren van de jarenlange ervaring van interieur adviseurs in licht advisering. Neem contact met Interieur adviseur op bij u in de buurt, om ook een energie verstandig bedrijfspand of woning te hebben.

Samenvattend

Onderdeel van elk besparingsplan bij projectverlichting op de energie rekening kan zijn de automatische licht aan- en uitschakeling. Zodra een deur open gaat of wanneer beweging wordt gedetecteerd gaan de lichten automatisch aan. Het voordeel zit echter in het feit dat er niet wordt vergeten om het licht uit te schakelen. Dit gaat namelijk eveneens automatisch. Licht automatisering gaat hand in hand met het licht advies van interieur adviseur. Ook uw onderneming kan profiteren van de vele voordelen behorende bij een goed uitgewerkt licht plan. Schakel daartoe Interieur adviseur in en op basis van de indeling van uw pand kunnen wij u snel en effectief middels 3D simulatie van het lichtadvies informeren. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in