Wil jij je eigen webwinkel beginnen? Wist je dat je producten van anderen kan promoten en er geld aan verdien zonder enig risico. Zelfs zonder geld te hoeven investeren en zonder dat je met voorraden zal blijven zitten. Hoe= Dat lees je hieronder!

Veilig geld verdienen

Het allermakkelijkst om snel een extraatje bij te verdienen is bijvoorbeeld je zolder opruimen, je kasten leeghalen en je oude kleding bij elkaar zoeken en op allerlei veilingsites je kleding verkopen.

Dat heeft een aantal voordelen. Het levert snel wat extra geld op en het ruimt ook nog eens heerlijk op. Opgeruimde kasten en een schone, lege zolder waar je allerlei andere dingen mee kan doen.

Maar het houdt een keer op

Op een zeker moment is natuurlijk je zolder leeg. In je kast ligt alleen nog je favoriete kleding, want al je overbodige spullen zijn weg. Wat dan? Je bent net gewend geraakt aan wat extra inkomsten. Dat wil je natuurlijk niet opgeven. Ik heb andere artikelen geschreven over manieren waarop je online geld kan verdienen. Kijk maar bij dit artikel en wat je beter niet kan doen lees je hier, hoewel dat voor veel mensen heel Amerikaans lijkt en wellicht zelfs heel onveilig. Dus als je daar toch een beetje angstig voor bent, zijn er gelukkig ook nog andere opties!

Winkel of webwinkel starten

Je kunt natuurlijk je eigen winkeltje starten. Er zijn altijd wel leuke artikelen die je in grote aantallen kunt inkopen tegen een voordelige prijs en die je vervolgens kunt verkopen via een eigen webwinkel. Dat kan ook via online veilingsites of natuurlijk allebei. Maar hier zitten ook best wel haken en ogen aan. Wat als je bijvoorbeeld met je voorraden blijft zitten, omdat er toch niet zoveel vraag naar is als je had gehoopt? En wat als jouw concurrenten het product nog voordeliger kunnen verkopen? Dan zit je met jouw spullen en een financiële strop. Dat willen we natuuurlijk niet.

Het kan ook zijn dat je heel creatief bent en dat je bijvoorbeeld leuke sieraden kan maken. Of dat je tassen kan naaien of breien. Of misschien kun je wel hele hippe sjaals en mutsjes of handschoenen maken. Dat is helemaal leuk en helemaal 'in' op het moment. Maar er is natuurlijk altijd een risico dat tegen de tijd dat jij alle sjaals hebt gebreid, deze trend weer helemaal uit de mode raakt. En daar zit je dan weer met je hele voorraad. Moedeloos en nog steeds zonder extra inkomsten.

Nou, luister…

Misschien heb ik wel een hele leuke oplossing gevonden. Wat zou je er van vinden als je gewoon je vrienden, familie en kennissen, je hele facebook vriendenkring en twitterfamilie nu eens tips geeft over leuke producten? En dat je vervolgens, als zij interesse hebben en iets gaan aanschaffen, gewoon een deel van de winst uitgekeerd krijgt? Dat klinkt goed nietwaar? En dat kan gewoon.

Jij hoeft geen voorraden aan te houden. Daar zorgt iemand anders voor. Jij hoeft niets te versturen, daar zorgt ook iemand anders voor. En ook over de betaling hoef je je geen zorgen te maken. Het enige wat jij hoeft te doen, is je mailbox in de gaten houden en zien hoe je verdiensten worden bijgeschreven. En weet je wat het allerleukste is? Dit kan zonder risico, zonder geld te investeren, zonder maandelijkse lasten. Je hoeft je alleen maar te registreren en je kunt meteen starten met de producten te promoten en je winsten innen. Leuk he! Wil je al weten hoe, wat en waar? Nog even wachten. Ik wil je ook nog even vertellen wat een leuke producten er zoal zijn.

Diversiteit

Het gaat hier om honderden producten. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden in de meest uiteenlopende categorieën. Om maar een paar voorbeeldjes te noemen. Je kunt hier artikelen vinden over:

  • afvallen,
  • over gezond eten,
  • over spiertraining,
  • verdienmodellen,
  • hoe je veel volgers kan krijgen op twitter en facebook,
  • hoe je strakke buikspieren kan krijgen,
  • of snel een 'sixpack',
  • anti-rimpelcrème
  • enzovoorts.

Je kunt het eigenlijk zo gek niet noemen of er is iets over te vinden. En de prijzen zijn goed en voordelig. Zal ik je dan maar vertellen waar je moet zijn? Dan kun je straks net als ik starten met verdienen.

Klik maar eens hier!

De link heeft een nummer achter 'punt nl'. Dat nummer is mijn affilatenummer. Op het moment dat jij dit een interessante manier vindt om wat extra geld mee te verdienen en besluit om je in te schrijven, dan levert dat mij ook weer voordeel op. Dat geeft dus nog een extra mogelijkheid. Jij kunt op jouw beurt ook weer vrienden, familie en kennissen deze manier aanreiken om wat extra's mee te verdienen en dat geeft jou dan ook weer voordeel. Dus als je blij bent met dit artikel, zou ik het natuurlijk leuk vinden als je dan mijn affiliatelink gebruikt om je bij paypro aan te melden.

Succes!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in