Ookal gaat het momenteel even iets minder met Feyenoord, ik zal deze club altijd door dik en dun blijven steunen.

Even minder

Het gaat de laatste jaren niet zo goed met Feyenoord. Dit heeft natuurlijk meerdere oorzaken. De club kampt met enorme schulden, die oplopen in de miljoenen. Hierdoor kunnen geen toppers meer aangetrokken worden en is de club aangewezen op de doorstroming van enkele jeugdspelers. Feyenoord heeft momenteel een van de jongste elftallen van de Eredivisie. De club staat mometeel vijftiende, maar ik ben er van overtuigd, dat we nog flink gaan stijgen in de ranglijst.

Voor altijd

Ookal gaat het even iets minder met de club uit Rotterdam-zuid, ik zal de club altijd aan blijven moedigen. Toen ik nog slechts een jong mannetje was, mocht ik al met mijn vader mee naar de Kuip. Ik vond het prachtig om de spelers van zo dichtbij te zien. Ik schreeuwde altijd mijn longen uit mijn lijf om de spelers aan te moedigen. Iedere keer weer kreeg ik kippevel als het hele stadion juichde voor een doelpunt. Ook ging ik altijd naar de trainingen kijken. Ik hoopte na afloop altijd een handtekening te krijgen van een van de spelers. Ik weet nog goed dat ik erg fan was van Henrik Larson. Ik was superblij dat hij na afloop een keer met mij op de foto wilde. Ik heb deze foto nooit weggegooid.

Door dik en dun

Ik ga tot op de dag van vandaag nog bij iedere thuiswedstrijd kijken naar mijn clubje. Samen met mijn vrienden juichen we, net als vroeger, nog altijd onze club toe. Ook al gaat het even iets minder met Feyenoord, ik laat de club nooit in de steek. Natuurlijk doen de spelers en de trainer hun uiterste best om zo veel mogelijk punten te pakken. Helaas worden hun inspanningen dit jaar niet altjd beloond met punten. We doen ons best om onze club elke keer weer naar de overwinning te schreeuwen. Ik geloof in Feyenoord en dat zal altijd zo blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in