Het proces van het praten met een vrouw tot het hebben van seks met haar kan vrij lastig  zijn. Terwijl het gemakkelijk is met een vrouw in gesprek te gaan, kan het moeilijk zijn om meer intiem te worden met een vrouw en de slaapkamer te halen. Tenzij je die ene ongewone vrouw gewoon tegenkomt, zul je de kunst van het verleiden moeten leren. 

Niet getreurd

Wees niet getreurd indien je problemen hebt om seks te krijgen met dat ene meisje. Alles wat je nodig hebt om een vrouw te verleiden is de juiste techniek en een beetje oefening. Vandaar vijf tips om juist dit wat eenvoudiger te maken. Neem de tijd om
dit te leren en uit te voeren wanneer je met een vrouw bent en je zult zien hoe gemakkelijk het kan zijn om intiem te worden met een leuke vrouw. 

Tip 1: Zorg dat ze je aantrekkelijk vindt

Voordat je een vrouw kan verleiden, moet je er zeker van zijn dat zij zich tot je aangetrokken voelt. Zonder dit, zullen de overige tips om vrouwen te versieren, niet helpen. Hier begint alles!  Probeer, wanneer je met haar praat, veel te flirten en seks als onderwerp toe te voegen in je gesprek. Wees niet bang om haar te plagen en plezier met haar te hebben. Hoe meer ontspannen zij is in jouw aanwezigheid, hoe gemakkelijker het zal zijn om haar te verleiden. 

Tip 2: Begin met lichamelijk contact

Dit is een van de belangrijkste tips om vrouwen te verleiden. Raak haar, tijdens het praten, aan wanneer je een punt wilt maken. Probeer zoveel mogelijk lichamelijk contact te maken zonder te ver te gaan. Verleiding gaat niet over het los gooien van kleding en direct in bed duiken maar over het opbouwen van intimiteit en chemie. Door fysiek contact te maken kun je er voor zorgen dat zij zich comfortabel voelt. Indien ze steeds wegtrekt bij aanraking is ze waarschijnlijk niet in jou geïnteresseerd als sekspartner.

Tip 3 Probeer het geheel te verplaatsen naar een privé locatie.

Opnieuw een tip die moet worden gedaan om de laatste twee tips te laten werken. Om haar te verleiden, moet je in een locatie zijn waar de daad kan plaatsvinden. Tenzij je van het idee houdt sex te hebben te midden van een bar, dien je dit naar een veiligere plek te verplaatsen. Om dit te doen, moet zij je volkomen vertrouwen. Probeer daarom betrouwbaar over te komen tijdens het flirten.  Probeer geen verkeerde dingen te zeggen, hoe meer ze jou vertrouwd, hoe makkelijker het is om haar te verleiden. Indien ze weet dat je niet bijt zal het makkelijker zijn om haar naar een privéplek te bewegen.

Tip 4 Zoen haar hartstochtelijk

Nadat je op een privéplek bent aangekomen is het tijd om wat lichamelijker te worden. Wanneer je haar aanraakt en merkt dat ze zich aangetrokken voelt tot jou, kun je haar kussen. Het is belangrijk om dit hartstochtelijk te doen. Probeer je tong daarom niet direct in haar keel te rammen! Kus daarom rustig en zwoel en wanneer je merkt dat ze daarop reageert kun je het wat hartstochtelijker maken.

Tip 5 Bouw de intensiteit langzaam op

Om alle tips te gebruiken dien je vanuit het kussen over te gaan tot het hebben van seks. Probeer haar, na haar even gezoend te hebben, te plagen. Kus in haar nek, bijt plagerig in haar nek en trek licht aan haar haar. De focus moet erop liggen dat je alles doet om haar tot seks te bewegen. Neem daarom de tijd en richt je op haar genoegen en niet op dat van jou. Na het plagen kun je over gaan tot andere vormen van voorspel. Als je de vorige stappen goed hebt doorlopen, moet het makkelijker zijn om haar over te halen tot dit moment. Denk er wel aan dat je de tijd neemt om dit langzaam op te bouwen.

Als je deze vijf tips om vrouwen te verleiden opvolgt, zul je het makkelijker vinden om seks te hebben met een vrouw. Alles wat je moet onthouden is dat verleiden een proces is van het opbouwen van aantrekkelijkheid en vertrouwen. Als je deze methode leert en oefent, zul je merken dat het verleiden van een vrouw slechts een simpel proces hoeft te zijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in