Veel vrouwen blijven het moeilijk vinden om een origineel en leuk verjaardagscadeau uit te zoeken voor hun partner. Vaak wordt er iets gekocht waar de man het niet warm of koud van krijgt. Vrouwen vergeten zich vaak goed in te leven, waardoor het optimale cadeau vaak in de etalage blijft liggen. Hieronder staan een aantal leuke cadeau-ideeën voor de verjaardag van een man:

Romantisch

Een verjaardagscadeau hoeft niet altijd duur te zijn. Romantiek zit in de kleinste dingen en de meeste mannen zijn al blij met een kleinigheidje. Een bos rode rozen zou in ieder geval erg origineel zijn. De meeste vrouwen geven geen bloemen aan hun partner.

Een kleine inspanning kan wonderen doen. Kook een heerlijk gerecht, of neem hem mee naar zijn favoriete restaurant voor een romantisch diner. Zelfgebakken verjaardagstaarten, appelflappen of andere lekkerneien vinden mannen vaak heerlijk. Bij mannen die graag in de belangstelling staan, is vaak iedereen welkom. In dat geval vindt hij veel visite waarschijnlijk erg gezellig. Het organiseren van een surprise party, barbeque of borrel kan tot de mogelijkheden behoren.

Vrouwen kunnen hun partner een ander cadeau in de ochtend, middag en in de avond te geven. Wees creatief in het bedenken van iets leuks, romantisch en speciaals voor hem. Sommige vrouwen verstoppen het cadeau bijvoorbeeld en laten hun partner opdrachten uitvoeren of een puzzel maken.

Mannelijkheid

Mannen zijn over het algemeen verslaafd aan gadgets. Toch blijkt het vaak lastig te zijn, om een gadget uit te zoeken. Vrienden en kennissen zijn doorgaans goede raadgevers. Iedereen weet weer andere dingen over de jarige job te vertellen. De meeste mannen zijn gek op auto's of ander groot speelgoed. Een accessoire voor zijn bolide, een quad-arrangement of een dagje racen in Zandvoort zijn populaire cadeau's. Men kan ook een arrangement boeken voor zweefvliegen, parachutespringen of paragliding.

Intimiteit

Glow-in-the-dark boxershorts zijn absoluut aan te raden. Er zijn talloze speeltjes verkrijgbaar waardoor de uren in bed nog sneller gaan. Intieme, grappige cadeaus blijven vaak hangen en houden de relatie spannend.

Ontspanning

Een mooie mand met daarin alle dingen die hij lekker vind. Bier- of wijnliefhebbers nemen graag een mooie fles of aparte glazen in ontvangst. Een mooie stropdas, prachtige manchetknopen of een (duik)horloge. Een setje van zijn favoriete verzorgingsmerk. Cadeaus die in verband staan met sport en hobby doen het vaak goed bij mannen. Het ultieme genot is misschien wel een weekendje weg van de dagelijkse sleur. Vluchten naar het buitenland zijn tegenwoordig goed te betalen, maar ook binnen Nederland valt een hoop te beleven.

Iets dat zegt: "Ik hou van je"

Mannen houden doorgaans van een gevoelige en lieve vrouw. Vrouwen kunnen hun man ook verwennen met een mooie boodschap. Er bestaan genoeg voorwerpen om een boodschap in te graveren. Uiteindelijk is de betekenis achter het cadeau belangrijker dan het cadeau zelf.C

Het totaalplaatje is wat een verjaardag uiteindelijk leuk maakt of juist niet. Leuke mensen (oude vrienden bijvoorbeeld), speciale drankjes, de juiste muziek en lekker eten zijn zaken die er zeker toe doen. Bij het organiseren van een leuke verjaardag is het heel belangrijk dat de persoon die het organiseert vooral niet aan zichzelf of aan de kinderen denkt, maar aan de persoon die jarig is.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in