Je kent het wel, de verjaardag van een van je vrienden of iemand uit de familie komt er aan, maar je hebt niet de mogelijkheid om er op bezoek te gaan. Je kan dan natuurlijk zelf een pakketje samenstellen en dit langsbrengen of opsturen, maar tegenwoordig heb je ook brievenbuscadeautjes. Het grote voordeel van deze cadeautjes is dat de persoon in kwestie niet thuis hoeft te blijven voor dit cadeau en daarom ook niet al op de hoogte hoeft te zijn van wat je aan diegene gaat geven. Ook zijn de verzendkosten vaak niet torenhoog, altijd mooi meegenomen.

Een kaartje met wat extra’s

Dat je iemand een kaartje stuurt op zijn of haar verjaardag, dat is eigenlijk wel het minste dat je zou kunnen doen. Een appje sturen is te makkelijk, vandaar dat een kaartje vaak wel wordt gewaardeerd. Je hebt natuurlijk bij de grote bedrijven die kaartjes versturen, van alles wat je er bij zou kunnen sturen. Van bosjes bloemen, tot ballonnen, tot flessen wijn bijvoorbeeld. Voor degene die het ontvangt, is het leuk om te zien dat iemand moeite stopt in het cadeautje dat je er bij krijgt. Zo maak je de dag van diegene net wat specialer.
Kijk daarom eens verder dan bij die grote webshops. Wellicht dat de boetiekjes bij jou in de buurt wel wat leuke pakketten hebben die je zou kunnen geven. Tegenwoordig heb je online ook allemaal brievenbuscadeaus die je zou kunnen sturen. Zo heb je bijvoorbeeld een service waar je een appeltaart kan opsturen die door de brievenbus past, maar ook brownies zijn helemaal van nu. Vooral als je genoeg keuze hebt om allemaal verschillende smaken op te sturen. Dit kan je doen wanneer er iemand jarig is, maar ook wanneer iemand wel een oppepper kan gebruiken.

Fleur iemands dag op

Natuurlijk kan je iemands dag ook letterlijk opfleuren. Dit kan tegenwoordig ook door middel van een bosje bloemen door de brievenbus. Er zijn namelijk bedrijven die een doosje vol met bloemen kunnen opsturen, waarbij de bloemen gelukkig niet dood gaan. Dit is ook erg leuk om te sturen, wanneer iemand een groot fan is van bloemen. Een leuk plantje kan natuurlijk ook altijd; al past dit natuurlijk niet door de brievenbus.

Liever wat lekkers en creatiefs?

Er zijn ook genoeg andere opties om te sturen. Zo kan je bijvoorbeeld ook een bakmix opsturen, waardoor mensen zelf iets lekkers kunnen bakken. Hiermee geef je ze dus wat te snoepen, maar ook een leuke bezigheid om een middagje mee te vullen. Zo kan iemand zijn of haar creativiteit weer kwijt en heeft hij of zij daarna iets lekkers om op te peuzelen. Twee in een!
Je kan natuurlijk ook zelf wat maken en opsturen, denk daarbij niet alleen aan wat lekkers maar dat kan natuurlijk ook iets creatiefs zijn dat je zelf hebt gemaakt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een lappendeken breien, want hoe doe je dat eigenlijk? Think out of the box en verras iemand optimaal. Erg leuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in