Soms hebben de raarste dingen verrassende resultaten. Er zijn een paar rare geheimpjes die je gegarandeerd helpen snel een paar pondjes te verliezen als je ze vandaag nog toepast. Dingen waar je van zijn leven niet op zou komen!

1. Begin vandaag nog dieper adem te halen.

Zuurstof verbrandt vet. De ene studie na de andere bevestigt dat. Kijk maar naar hardlopers. Die jongens en meisjes hebben een verbluffende longcapaciteit en bijna geen vet! Zuurstof is daarvan natuurlijk  niet de enige reden, maar speelt wel een grote rol. Het merkwaardige is dat de meeste van ons maar heel oppervlakkig ademhalen. Zaken als stress en slechte programmering leiden tot korte, halve ademteugen. Ademteugen die je lichaam niet de zuurstof geven die het nodig heeft om op zijn best te functioneren.

Dus daar heb je een kleine uitdaging…

Besteed van nu af aan bewust aandacht aan hoe je ademhaalt. Tien tegen een dat je korte, kleine ademteugjes neemt. Corrigeer dat en doe bewust je best om dieper te ademen. Het vergt wat discipline, maar het is bewezen dat het mensen helpt afvallen.

2. Overspoel je lichaam met water.

Je lichaam is een spons. In feite is het een bundel weefsel die ronddrijft in een wateroplossing. Wat er gebeurt als je uitdroogt is dat je stofwisseling negatief wordt beïnvloed. Zaken als honger en minder energie zijn dan gegarandeerde bijeffecten. En alsof dat nog niet genoeg is… je begint ook meer vet op te slaan! Kijk maar wat er gebeurt als je wat olijfolie in water giet. Die zuiver vette substantie mengt zich niet. Welnu, hetzelfde gebeurt als je je lichaam vult! Met hydratering alleen kun je al snel afvallen!

3. Eet als een renpaard.

Die verbazingwekkende schepsels hebben een enorme eetlust. Als ze eenmaal beginnen te eten houden ze niet meer op. En dat is een verrassend geheim met betrekking tot gewichtsverlies. Ik durf te wedden dat als we alle mensen op de hele wereld in twee categorieën indeelden – degenen die zes maaltijden of meer per dag eten en degenen die minder eten – dat dan degenen die zes maaltijden of meer per dag eten minder lichaamsvet zouden hebben dan de andere groep.

Je ziet, afvallen is vaak precies het tegenovergestelde van wat je geleerd is. Waarschijnlijk denk je dat je jezelf moet ‘uithongeren’, maar de waarheid is bijna altijd juist het tegenovergestelde! Dit waren dus de drie raarste manieren om een paar pondjes af te vallen. Duidelijk heel wat anders dan je gewend bent. Maar laat dat je niet van de wijs brengen… je kunt er veel aan hebben. Probeer ze vandaag maar eens uit, dan zul je merken dat je sneller afvalt!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in