Wilt u ook eens een leuk dagje uit met uw kinderen of kleinkinderen? Bezoek dan eens het overdekte speelparadijs Ballorig. Uitstekend voor als het een keer slecht weer is. 

Tot welke doelgroep richt Ballorig zich? ""

Speelparadijs Ballorig is bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Voor kinderen betaalt u een klein bedrag aan entree. (Groot)ouders, verzorgers of begeleiders mogen gratis naar binnen om hun (klein)kinderen te begeleiden. Tevens is er gelegenheid om een lekker kopje koffie te drinken terwij uw (klein)kinderen zich vermaken op de speeltoestellen.

Speciaal voor de allerkleinsten (0 tot en met 4 jaar) is er een aparte speelruimte met kleinere speeltoestellen.

Wat is er te doen? 

De kinderen kunnen zich urenlang vermaken op de glijbanen, klimtoestellen met touwen, rollen enzovoort, ballenbakken, trampolines en springkussens. Alle speeltoestellen zijn voorzien van zachte kussens zodat uw (klein)kinderen veilig kunnen spelen.

""

 

 

 

 

Vestigingen 

Ballorig heeft vele vestigingen in Nederland, Duitsland en zelfs in Denemarken. De vestigingen in Nederland zijn:

Aeolus – Sexbierum Lelystad
Almere Meppel
Amsterdam Arena Nieuw Bergen
Amsterdam Gaasperplas Oud-Beijerland
Assen Roosendaal
Den Helder Rotterdam Ommoord
Emmen Stadskanaal
Hattem Venlo
Heerenveen Wijhe
Heerhugowaard Zaandam
Hoorn Zutphen
Houten  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij een aantal vestigingen zit ook een buitenspeeltuin en organiseren ze speciale peuterochtenden waarbij jonge kinderen tegen een lager tarief een paar uurtjes kunnen spelen.

Verjaardagsfeestjes en groepsarrangementen""

Ballorig is een uitstekende plek om het verjaardagsfeestje van uw kind te vieren samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Ze kunnen de hele dag spelen op de speeltoestellen en gezellig samen eten en drinken. Natuurlijk wordt de jarige in het zonnetje gezet met een versierde verjaardagsstoel en krijgt hij of zij een leuk cadeautje. Tevens kunt u het feestje uitbreiden met onder andere taartjes en cakejes versieren, haar laten kleuren en spuiten, een zakje snoep mee naar huis nemen, geschminkt worden, klimmen op de speciale klimwand en lasergamen. Er zijn verschillende soorten themafeestjes, zoals onder andere een prinsessenfeest, zeeroversfeest, piratenfeest, lasergamefeest, klimwandfeest, smulfeest, toverfeest en een indoorsoccerfeest. 

Ook voor groepen is Ballorig ideaal om te bezoeken. Vanaf een groep van 15 kinderen kunnen zij spelen tot sluitingstijd en gezellig samen eten en drinken. Wel moeten verjaardagsfeestjes en groepsarrangementen vooraf gereserveerd worden. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor verjaardagsfeestjes en groepsarrangementen op de vestigingen, kunt u kijken op de website http://www.ballorig.nl.

Hygiëne

Hygiëne staat bij Ballorig hoog in het vaandel. Daarom wordt Ballorig dagelijks schoongemaakt. Dit houdt in dat de vloeren worden gestofzuigd en de tafels en stoelen afgenomen worden. De toiletten worden meerdere keren per dag schoongemaakt. De ballen uit de ballenbak worden iedere acht weken gereinigd in een speciale ballenwasmachine. 

Eigen ervaring

Ballorig heeft een erg goed concept. Omdat ik alleen de vestiging Zutphen een aantal keren heb bezocht, geef ik hier mijn mening over Zutphen. Mijn dochter vermaakt zich altijd uitstekend in Ballorig. Vooral de peuterhoek is voor haar leeftijd (0 tot 4 jaar) erg geschikt. De speeltoestellen zijn kleiner en echt gericht op de kleintjes. De speeltoestellen zijn voorzien van zachte kussens zodat mijn dochter (die net kan lopen) als ze valt, zacht valt. Zelfs de hele vloer in de peuterhoek is bedekt met zachte kussens. Alle toestellen hebben vrolijke kleurtjes dus het ziet er gelijk heel gezellig uit als u binnenkomt.

Als u naar Ballorig gaat, moet u er wel rekening mee houden dat u zelf geen hapjes en drankjes mee naar binnen mag nemen. In Zutphen hebben ze een bar waar u koffie, thee of fris kunt bestellen. Dit brengt uiteraard wel extra kosten met zich mee. Ook kunt u hier prima lunchen. Voor sommige attracties moet u apart betalen zoals de autoscooters en de draaimolen. Een nadeel is dat het in het weekend erg druk kan zijn. 

http://www.ballorig.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in