Dat kleuren niet alleen voor kinderen is , ben ik een half jaar geleden achtergekomen. ik las iets van kleuren voor volwassenen, en dat sprak me wel aan. Toen ben ik gaan kijken op internet wat het was. Ik zag prachtige kleurboeken die zeker dit keer niet voor kinderen zijn, prachtige gedetaileerde kleurplaten. Heerlijk ontspannend is het om te doen en bovendien erg leuk.

Toen ik van kleuren voor volwassenen hoorde werd ik meteen blij. Creatief bezig zijn vind ik altijd wel leuk, en zocht een nieuwe hobby. Eerst met de gedachte  of het echt niet kinderachtig zou zijn, maar na een kleurboek op internet gezien te hebben, zag ik meteen dat het niet voor kinderen was. Prachtige kleurplaten met veel details. Ik was er gelijk enthousiast van.    Op naar de winkel, daar lag het boek  creatief kleuren voor volwassenen. Prachtige kleurplaten stonden erin met veel details dus lekker uitdagend. Gelijk ook maar goede viltstiften en potloden gekocht.

""

Hobby kleurboek

Thuis aangekomen ben ik gelijk aan de slag gegaan, en was meteen verkocht. Dit is mijn nieuwe hobby, het is prachtig om te maken en vooral het resultaat als het klaar is , en heerlijk ontspannend. het is iedereen aan te raden die een hobby zoekt. Ondertussen zijn er al veel verschillende kleurboeken te verkrijgen, zo heb je ook kleurboeken met mandela,s of een bepaalde catagorie zoals bloemen, abstracte figuren, mensen,landschappen en nog veel meer. Er komen steeds meer kleurboeken bij.  De kleurboeken zijn te koop bij de boekenhandel of online.  De eerste kleurboeken die ik had waren het enige echte kleurboek voor volwassenen,en creatief kleuren voor volwassenen, onderaan staan foto,s van die boeken. Ondertussen zijn er al heel wat meer kleurboeken te verkrijgen.  

""

Kleurboek kopen

Er is voor elk wat wils, omdat er zoveel verschillende kleurplaten en kleurboeken zijn. Zelf wissel ik de kleurplaten af met viltstift en potlood. Als je meer fellere kleuren wilt, dan kan je de viltstiften gebruiken en als je wat zachtere kleuren wilt, dan de potloden , waarbij je dan de techniek kan toevoegen door hard of zacht erop te drukken. Zo wissel je de kleurplaten af. Het is beter om goede viltstiften of potloden te kopen, dat merk je echt als je aan het kleuren bent, en het resultaat ziet er mooi uit.  Mandala,s zijn ook heel leuk om te maken. Daar heb je ook verschillende boeken van. Mandala,s zijn cirkelvormige kleurplaten met een herhalend patroon, en die zijn er ook met een zwarte achtergrond zodat de kleuren er zowat vanaf knallen. Er zijn veel pluspunten die je kan hebben met kleuren. Het werkt ontspannend en stressverlagend, je krijgt rust in je hoofd,en het stimuleert de creativiteit, en het is gewoon leuk als je wat tijd voor jezelf hebt. Als je niet meteen een heel kleurboek wilt kopen, dan kan je ook kleurplaten voor volwassenen vinden op bijvoorbeeld google of pinterest die kan je dan uitprinten. Er is ook een website van, dat is  http://kleurplaten-volwassenen.com/  Daar vind je oa gratis kleurplaten voor volwassenen, en verschillende technieken zijn er te vinden. Kleurboeken voor volwassenen zijn ook een leuk idee om cadeau te doen, als iemand van creativiteit houd. Kortom kleuren voor volwassenen is een leuke hobby, en is een goede aanrader om het eens te proberen. En omdat er zoveel keus is is er voor ieder wat wils, ,dus naast de kinderen kunnen de volwassenen zich nu ook uitleven met kleurboeken.

  

eigen ervaring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in