De juiste werksfeer op kantoor is heel belangrijk. Het kan je werkmotivatie verbeteren als je werkruimte er goed uitziet. Met de juiste zonwering kun je een constructieve werkomgeving creëren.

Er is een breed scala aan materialen en stijlen op de markt zoals verticale zonweringen, rolgordijnen, roman blinds, jaloezieën, rolluiken en zonneschermen die je kantoor de perfecte ‘look’ geven. Het voordeel van zonwering op kantoor is dat je de werklplek privé houdt, dat het kantoor er beter uit gaat zien en dat je het licht buitensluit. 

Jaloezieën

Jaloezieën zijn van hout, pvc of aluminium; elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Houten zonweringen geven een chique uitstraling; pvc is voor wie niet te duur uit wil zijn en aluminium geeft volledige controle over de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt. Er is een breed scala aan soorten en kleuren verkrijgbaar.

Verticale zonweringen of lamellen

Lamellen zijn geschikt voor een kantoor aan huis omdat ze een professioneel cachet geven. Ze creëren privacy maar er komt toch nog licht binnen. Je kunt verduisterende of doorschijnende lamellen krijgen, al naar gelang je voorkeur. Ze zijn ideaal voor hoge, brede of grote ramen omdat ze nergens uitsteken. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze geven een klassieke en moderne ‘look’. Je kunt het licht in de kamer aanpassen door de stand van de lamellen te wijzigen. Er zijn verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar. Het beste is nog dat ze duurzaam zijn en lang meegaan.

Zonneschermen en rolgordijnen

Zonneschermen en rolgordijnen zijn zijn van stof gemaakt. Deze stoffen bevatten speciale bestanddelen. Vanwege deze bestanddelen zijn de zonweringen vlekvrij en UV-bestendig en bieden dus veel bescherming. Ze zien er elegant uit en nemen heel weinig ruimte in. Het is belangrijk om je rolgordijnen goed te onderhouden. Je moet ze regelmatig schoonmaken met een vochtige doek, want ze trekken dagelijks veel vet en stof aan.

Roman blinds

Roman blinds zijn gemaakt van geplooide stof. Door de manier waarop ze zijn gemaakt laten ze precies zoveel licht door als nodig is voor het kantoor en door hun vorm bieden ze veel isolatie. Ze kunnen precies de stemming of ‘look’ geven die jij wilt. Vergeleken met andere typen zonwering zijn ze niet erg duur.

Als je wilt, zijn al deze typen zonwering via het internet te krijgen; je hoeft alleen met je muis te klikken voor de betaalbare prijzen. En op internet kun je ook reinigingsmiddelen vinden voor de diverse typen zonwering.                                                                                                                                             

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in